Digitaal bureau

Act/interactive is een digitaal productiebureau dat online concepten uitwerkt en produceert. We denken mee met het concept, maken schetsen en flowsheets. We maken het visueel ontwerp en zorgen voor het gehele productieproces. Ook na oplevering zijn we actief, met analyses en optimalisatie.

Projecten


Het succes van een project is op drie punten meetbaar: kwaliteit, timing en budget. Elk project moet op deze punten slagen. En dat lukt alleen met een uitstekend team én uitstekend teamwork.
Projectmanagement
De projectleider is het aanspreekpunt voor elk project en zorgt ervoor dat de gewenste kwaliteit wordt gehaald en dat er op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.


Interaction Design
Online betekent interactie en beleving. We bekijken daarom altijd vooraf wat er nodig is om een bezoeker een rijke ervaring mee te geven. Eentje die wordt onthouden.


Visual Design
Met conceptschetsen en het daadwerkelijk visueel ontwerp weten we vooraf hoe de website er uitziet op elk schermformaat, zoals iPad, mobile en desktop.


Development
De site wordt uitgewerkt op een permanente testomgeving. Na live-gang kunnen we zo nieuwe wensen voor de site eerst op de testomgeving bekijken.


SEO & Analytics
We zorgen voor een goede vindbaarheid via Google, we analyseren het gedrag van bezoekers en met A/B-testen bepalen we de optimale conversie.


Onze opdrachtgevers

We werken aan grote campagnes, landingpages, banners en technische projecten. Voor bureaus en voor mkb. De grootte van een project maakt ons niet uit. De kwaliteit wel. Die moet altijd in orde zijn.